AKTUELNO

Dala iskren odgovor Anđeli Veštici.

Ovog nedeljenog popodneva bivši zadrugari postavljali su pitanja aktuelnim učesnicima najgledanijeg rijaliti programa, "Zadruge". Prva pitanja postavila je Anđela Veštica, a nakon odgovora na pitanje koje je želela da čuje od Nemanje Đerića Đeksona, imala je i pitanje za Kristinu Kiju Kockar.

Foto: Printscreen Instagram

Da li si primetila promenu Slobodana prema tebi nakon smrti tvoga oca i da li postoji šansa za pomirenje kada bi on to hteo? - pitala je Anđela Veštica Kiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da... Ima promena u ponašanju. Nije samo nakon smrti moga oca, to je počelo i mnogo pre toga. Nakon toga je on bio uz mene. Da li su se meni vratila osećanja? Pa dobro, ja sam rekla sve. Nema tu šta da mi se vraćaju, a što se tiče trećeg dela, kada bi on želeo... Valjda se i ja tu nešto pitam. Ja sam rekla na igri istine kako i šta... Trebalo bi tu dosta truda od strane njega. Iskreno, ja u ovom trenutku ne razmišljam o tome. Imam drugih problema, za takvo nešto treba to neko veliko pokajanje od strane njega - ogovorila je Kija Anđeli.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Katarina Nikolić želela je da čuje i komentar Slobodana Radanovića, koji je Kiju prevario u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" koji se emituje na kanalima Televizije Pink, sa Lunom Đogani.

U video-prilogu ispod možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'