AKTUELNO

Nije očekivala da će dobiti najmanje novca.

Kao i svakog ponedeljka, Veliki šef je i danas poslao zadrugarima budžet za narednu nedelju. Marko Miljković, kao novoizabrani vođa, raspodelio je novac što je, kao i obično, izazvalo velike turbulencije u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Vođa je trebalo da podeli budžet tako da 10 zadrugara dobije po 2.000 dinara, 10 učesnika je trebalo da dobije po 3.000 dinara a najveći budžet od 4.000 dinara takođe je trebalo da dobije 10 zadrugara.

Ja ću najveći budžet dati onim ljudima sa kojima sam najbolji, što se i očekuje. 4.000 će dobiti Filip, Đekson, Milan, Ana, Maca, Miki i Žuti. Po 3.000 dobiće Luna, Teodora, Duško, Mića, Bora, Vojke, Andrijana, Mina, Kija i Goca, Nadežda i Marija Ana. Budžet od 2.000 imaće Sloba, Anđelo, Zorica, Miljana, Sara, Tanja, Matora i Sanja. Zamolio bih Baneta i Viktoriju da podele po 2.500 hiljade - raspodelio je budžet Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se odmah dogovorili da odvoje jednu količinu novca za higijenu i za zajedničke zalihe hrane.

Ipak, Miljani Kulić nije bilo pravo što je dobila najmanji budžet pa je izašla u dvorište i počela da rida. Ona je tražila od Nadežde Biljić i Mikija Đuričića da joj daju deo svog budžeta.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSTOJI JEDNA STVAR KOJU NE VOLI KOD NADEŽDE: Miki OTVORENO pričao o njihovom odnosu, a onda je VELIKI ŠEF SAOPŠTIO DATUM VERIDBE! (VIDEO)

Miki i Nadežda su obećali Miljani da će joj dati cigarete kada ih budu kupili, što je trudnicu donekle smirilo.

Kako je izgledala raspodela ovonedeljnog bužeta pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'