AKTUELNO

Tražio je mesto gde će voditi ljubav, a cimerima pričao drugu priču.

S obzirom na to da su zadrugari tokom prethodne večeri odgovarali na pitanja gledalaca, usledilo je jedno vrlo zanimljivo pitanje za Mikija Đuričića. Budući da je on nekoliko puta imao se*s sa Nadeždom Biljić, a kako je u prvo vreme to krio od ukućana, on ju je u metaforičkom smislu nazvao "guskom".

Foto: Printscreen Youtube

"Ko je više koga očerupao, Žuta kokoške ili ti guske?" - glasilo je pitanje jednog od obožavatelja rijalitija "Zadruga". Miki se nasmejao ovom pitanju i shvatio šta su gledaoci želeli da mu poruče.

Foto: Printscreen Youtube

Znam zašto su to pitanje postavili. Dok smo Nadežda i ja krili za nas, ja sam se raspitivao gde imaju kamere gde nemaju, jer kad nije bilo hrane ja sam hteo da zakoljem jednu gusku i kada se to desilo, ja sam rekao Milanu da sam tražio gde ću da očerupam gusku. Naravno, da to nije istina, tražio sam mesto gde ću da vodim ljubav sa ovom gospođom (pokazujući na Nadeždu). Ispostaviće se da je naša veza najozbiljnija, nijedna svađa, sve superiška. Nadežda ti si bila ta guska u metaforičkom smislu - objasnio je Miki Nadeždi.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje se više ne kriju od svojih cimera i pred milionskim auditorijumom često vode ljubav. Dok je Đuričić ovo pričao i sa ponosom pokazao na Nadeždu, ona se samo smeškala.

Pročitajte još: Kija SAZNALA šta je Anabela rekla za nju, a EVO kakva je bila njena REAKCIJA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'