AKTUELNO

Luna mu dala zeleno svetlo.

Pre nekoliko dana je Kristini Kiji Kockar preminuo otac a njen zakoniti suprug Slobodan Radanović se u tim trenucima nije odvajao do nje. Pored svih reči utehe, pevač je obećao svojoj ženi da će joj pomoći oko govora koji treba da napiše za sahranu.

Foto: TvPink Printscreen

On je svoju reč održao te je danas otišao u pab, gde su bile Kristina i Sara Reljić i započeo pisanje teksta koji će Kockareva pročitati u četvrtak na sahrani.

Evo ti ovo, ti počni, ne mogu, glava mi puca. Ja ću to da ti pregledam posle. I čuvaj hemijsku - rekao je Sloba posle samo nekoliko minuta provedenih sa svojom suprugom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dobro - odgovorila mu je Kristina bez ikakve reakcije.

On je došao do Kije nakon što je o tome obavestio svoju devojku sa kojom je prevario Kockarevu, Lunu Đogani. Blogerka je odobrila njegov postupak, pa se on uputio u pab.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RADANOVIĆ MISLI DA JE ONA MNOGO POPULARNA! Zorica i Milan opleli po Anabeli: ONA SLOBU HOĆE ZA SEBE ILI ZA ĆERKU?! (VIDEO)

Međutim, koncentracija mu nije bila na nivou pa je brzo odustao od ovog poduhvata.

Nakon nekog vremena, Kija je sastavila govor i odnela ga Slobi na reviziju. Oni su sedeli u dvorištu i čitali tekst a Radanović je savetovao svoju suprugu kako je najbolje da se ponaša na sahrani i šta bi trebalo da ispravi u govoru.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Za to vreme, Luna Đogani je sedela u dnevnoj sobi i čekala da se njen dečko vrati.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sara Reljić

#Slobodan Radanović

'