AKTUELNO

Ipak se odlučio za blogerku.

Prethodnih nekoliko dana bili su jako burni za najpoznatiji ljubavni trougao u Srbiji, Lunu Đogani, Slobodana Radanovića i Kristinu Kiju Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Kiji je preminuo otac, nakon čega je Sloba odlučio da joj se posveti i pruži utehu u teškim danima koji su ispred nje. U celoj toj gunguli, Radanovićeva osećanja su se otrgla kontroli, te više nije znao da li želi da se pomiri sa svojom suprugom ili da ostane u vezi sa Lunom.

On je od Đoganijeve čak tražio i pauzu, kako bi razmislio o svemu. Ipak, danas je prelomio i definitivno završio priču sa Kockarevom, pa se vratio u Lunin zagrljaj.

Foto: TvPink Printscreen

U toku noći, Sloba je ponovo imao problema sa alergijom pa je posetio doktora. Nakon što se vratio u Belu kuću, on je svuda tražio svoju devojku.

Kada ju je napokon pronašao u šatoru u kom je spavala, Sloba je bez sumnje pokazao da ostaje sa njom. Oni su se grlili i ljubili a u nekoliko navrata i šaputali jedno drugom koliko se vole.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OSEĆA DA JE KRAJ! Luna GRCALA U SUZAMA: Doći će da mi kaže da je shvatio da je BOLJE DA NE BUDEMO ZAJEDNO! (VIDEO)

Kako je zadatak, kampovanje povodom Prvog maja, u toku, oni su spavali odvojeno. Sloba je otišao da spava na klupici, dok je Luna ostala u šatoru, jer su tako pravila nalagala.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'