AKTUELNO

Vrbaški nije skinula pogled sa repera.

Da emocije između Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona nisu potpuno ugašene, jasno je svim gledaocima ali i učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruga.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mina je u toku prethodne noći priznala da i dalje voli repera uprkos tome što je on otpočeo novu romansu i to sa Andrijanom Radonjić.

Danas je Vrbaški ponovo pokušala da se približi Nemanji i to dok je vežbao u radionici sa Borom Santanom. Mina je posmatrala dvojicu učesnika dok dižu improvizovane sprave za vežbanje i razmenjivala po koju rečenicu sa obojicom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Iako je Nemanja izbegaovao Minin pogled i komunikaciju sa njom ona ih nije ostavljala nasamo već je neprestano gledala u svog bivšeg dragog.

Nakon što je trening završen, Vrbaški se vratila u Belu kuću rame uz rame sa Đeksonom a u dnevnoj sobi ih je dočekala upravo Andrijana.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA BEZ DLAKE NA JEZIKU PRIZNALA: Mnogo mi je žao što smo se Marko i ja iselili iz hotela jer više ne mogu DA GA HVATAM ZA POLNI ORGAN! (VIDEO)

Kako je izgledala ova situacija i šta je Radonjićeva rekla kada je svog dečka videla sa bivšom devojkom, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Bora Santana

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'