AKTUELNO

Igra istine iz njih izvukla priznanje.

Večeras zadrugari igraju igru istine koja uvek izazove turbulencije u Beloj kući. Ovoga puta su pale mnoge maske ali i priznanja.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Zoricu Marković su interesovali detalji se*sa Mikija Đuričića i Nadežde Biljić pa je pevačici postavila upravo to pitanje.

Kad je tačno bio se*s i gde - glasilo je Zoričino pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva je pokušala da se odbrani i izbegne odgovor, te je nekoliko puta ustajala sa stola i izlazila iz dnevne sobe. Iako je neprijatnost bila očigledna u Nadeždinom ponašanju, ona je na kraju ipak popustila.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Uskrsa, u izlogu - rekla je stidljivo Nadežda.

Nakon što je prvobitno iznenađenje kod zadrugara prošlo, u Belu kuću je ušao Miki a Nemanja Đerić Đekson je iskoristio svoje pravo i Đuričiću postavio identično pitanje o tome gde su i kada on i Biljićeva imali intimne odnose.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI U ŠOKU! UČESNIK OTKRIO: Kum je NA SAMRTI želeo da se ja ovako zovem! (VIDEO)

Mi vas ložimo sve vreme, nije bilo se*sa. Dobro, desilo se, zar je bitno gde? Ja se slažem sa Nadeždom da je bilo tamo gde je ona rekla. Desilo se dva puta. Ovde se laže osam meseci. Ako neki misle da će ljudi sprati svoja go*na tako što će reći da smo se Nadežda i ja je*ali, onda evo priznajemo. U butiku je bilo, iza paravana. Mi smo se dogovorili da se to više neće dešavati - rekao je Miki.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Nemanja Đerić Đekson

#Zorica Marković

'