AKTUELNO

Da nije nje, on bi udeljivao komplimente drugim devojkama.

Zorica Marković i Duško Radonjić su priznali pred milionskim auditorijumom da imaju veliko poštovanje jedno prema drugom, ali i da su u vezi. Oni se tokom boravka u rijalitiju ne odvajaju jedno od drugog.

Foto: RTV Pink

Upravo zbog ove situacije, voditeljka Katarina Nikolić je upitala gošću Mariju Kulić da iznese svoje mišljenje o ljubavnoj romansi između Zorice i Duška.

Ja mislim da njih dvoje nisu u vezi. Iako su u vezi, ja mislim da je ovaj čovek sa Zoricom isključivo zbog para, zna se da ima dve, tri, četiri kafane. Vidi se da nisu jedno za drugo. Vidim da se on interesovao za druge devojčice, da je delio komplimente ovim devojkama dok Zorica nije ušla... Da ga ne bi ostavila, jer ne bi imao ko da ga finansira. Mislim da je to veza iz koristi, ako postoji njihova veza - prokomentarisala je Marija Kulić.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MUŠKA SUJETA! Banetova majka PRIZNALA: On je više RAZOČARAN U Mikija nego u Nadeždu! (VIDEO)

S obzirom na to da Kulićeva svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući, ona je bez dlake na jeziku prokomentarisala šta misli o njihovom odnosu, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Marija Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'