AKTUELNO

A taman su mislili da će dobiti nešto!

Rijaliti ''Zadruga'' počeo je pre više od sedam meseci i od tad obara sve rekorde gledanosti. Iako dobijaju nedeljni budžet koji im je potreban da kupili sve namirnice koje im trebaju, često se zadrugari svađaju jer nemaju dovoljno, iako su sami krivi za to jer ne poštuju zadatke.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je odlučio da im da mogućnost da sami izaberu šta im je potrebno za lagodan život:

Dragi zadrugari, često govorimo o tome šta vam sve fali u Zadruzi. Skoro svakodnevno govorite da bi vam bilo lakše kad biste imali neke stvari. Sad vam dajemo priliku da se dogovorite šta biste voleli da kupite, izglasajte da vam omogućimo to da kupite. Ukoliko vaša odluka bude jednoglasna, Veliki šef će vam omogućiti to da kupite - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je poželeo da svi dobiju rolere, ili bar dva para, za muškarce i žene, pa da dele, što je bilo smešno svima. Ako ne to, on je poželeo deset ležaljki da stave pored bazena. Zadrugari su predlagali društvene igre, koš i loptu, džak luka, meso, peglu za kosu, veš mašinu, cigarete i još svašta nešto.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Mića pokušao da ISPROVOCIRA Nadeždu, ona se ZGROZILA: FUJ, TO ME NE LOŽI! (VIDEO)

Skoro svi zadrugari, osim Lepog Miće i Mace Diskrecije, bili su za to da se kupi hrana. Međutim, kako ovo dvoje ukućana nije pristalo, može se slobodno reći da je zadatak propao. Očekivano, svi su bili besni na Macu i Miću, a kako će Veliki šef reagovati, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'