AKTUELNO

Ovaj poziv joj je mnogo značio.

Prethodna noć bila je rezervisana za mnogobrojne pozive koje su zadrugari obavili sa svojim najbližima iz spoljnog sveta. Jedna od onih koje su dobile poziv bila je i Kristina Kija Kockar koja se čula sa svojom kumom Vanjom.

Kuma je Kiji prenela mnogobrojne pozdrave i podršku koju ima ali se osvrnula i na njen odnos sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Svi te podržavamo, sve je u redu. Nemoj da brineš. Nemoj slučajno više jednu suzu da si pustila, želim da se digneš. Volimo te puno. Nije on (Sloba) uopšte ni vredan ni bitan. Sama si krenula. Neću da te gledam kako bljuckaš i tako to. Ja sve znam, ali nije bitan. Svaka tvoja suza će da mu se vrati. Bila sam ti kod mame i babe, sve je super. Sa Andrijom sam se čula pre sat vremena - rekla je Vanja.

Kija je na ove njene reči skočila od sreće i odmah je upitala za svog dečka spolja, Andriju Lazovića.

Ne mogu da izdržim, jedva čekam da izađem. Šta mi kaže Andrija - pitala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Andrija kaže lagano, mala. Šta ne možeš da izdržiš? Nemoj da uđem da ti počupam kosu. Volim te mnogo, jedva čekam da izađeš da te vidim - poručila je Kockarevoj kuma.

Kija je nastavila priču o Lazoviću te je zamolila kumu da mu prenese jednu poruku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGINJA JE ZASULA KLETVAMA: Kijina mama OTKRILA DA SUKOB SA SLOBINIM RODITELJIMA TRAJE OD SVADBE: Govorila je da oni nikad neće imati sreće u braku! (FOTO)

Reci Andriji da ga ne pozdravljam zato što je zabranjeno. Želim da me 31. svi čekate ovde i da pravimo žurku. Ne znaš koliko su svi protiv mene - rekla je Kija na samom kraju razgovora.

Kompletan Kijin razgovor sa kumom, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'