AKTUELNO

Prva neprijatnost ga je sačekala već u studiju.

Tomislav Panić prethodne noći je napustio najgledaniji rijaliti na ovim prostorima a nakon izbacivanja iz Bele kuće, on je porazgovarao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam nameravao da imam devojku unutra. Međutim, emocije su se poigrale sa nama. Imao sam dobar procenat glasova, pogotovo naspram Lune, koja je favorit. Ja sam oduševljen samim sobom i ljudima. Shvatio sam kako Mina razmišlja i kakvo je iskustvo imala. Bilo nam je lepo, ja se nadam da će nam biti lepo i napolju. Sve što je ona preživljavala bilo je stresno. Sa njom mi je bilo prelepo. Donekle bih voleo da sam ostao, bilo mi je zanimljivo - bio je iskren Toma.

Panić je prokomentarisao i odnos o kome svi bruje, a to je veza Andrijane Radonjić i Tominog ljutog protivnika, Nemanje Đeriće Đeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je Andrijanin fantastičan trik. Mogu da joj dam aplauz za ovaj trik i marketing. Mislim da su je njen otac i Zorica ubedili i pogurali što se tiče marketinga u tom smislu. Ne bih da komentarišem Đeksona jer ne želim da se spajam sa takvim ljudima. On sebe naziva reperom, mada je mnogo veći reper Vojke ali on ne radi to. To su igre i gluposti, gluma. Igraju kako bi privukli gledaoce. On mene ne nervira. Filip igra istu igru, jako je inteligentan dečko. Vojke pokazuje jednu lepšu sliku svega toga, on je svestan da je Sara jedna prelepa devojka i on je čuva - naglasio je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken je uveren u emocije Mine Vrbaški koja je ostala u rijalitiju. Toma je na poklon od svoje devojke dobio igračku bez koje ona ne može da spava. Panić je naglasio da će joj dati rok od dve nedelje kako više ne bi imao sumnje da je Vrbaški ona prava za njega.

Na samom kraju intervjua, Dušica je podelila sa Tomom šokantno saznanje, da su njegov brat Peca i Minina mama, Ivana otpočeli romansu. Kada mu je voditeljka pokazala snimak najbržeg portala u Srbiji, pink.rs, gde se Peca i Ivana ljube, Panić je doživeo šok. On je zanemeo a tak posle nekoliko minuta je naglasio da mora porazgovarati sa bratom o celoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAZOČARAO ME JE KAO ČOVEK: Kijina majka OTVORILA DUŠU za Pink.rs i IZNELA SVE ŠTO IMA O SLOBI!

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'