AKTUELNO

Cimeri joj poručili da se ne ponižava!

Zorana Stefanov sinoć je na poligrafu, za koji ukućani nisu znali da je lažan, priznala da se zaljubila u Filipa Đukića, koji je više okrenut svojoj bivšoj devojci Mariji Ani Smiljanić, nego pevačici.

Foto: RTV Pink

Upravo se zbog hladnijeg odnosa sa ovim ukućaninom, pred zoru, Zorana osećala neraspoloženo. Reči utehe pevačici su odmah pružili Duško Radonjić, Zorica Marković i Andrijana Radonjić.

Foto: RTV Pink

To može sutra da pukne i šta ti imaš od toga? Nemoj da se ponižavaš! Da je ne znam ko, nemoj! Stisni zube! Mnogi si i fina i dobra u odnosu na oboje - pričala je Zorica Marković.

Foto: RTV Pink

Šta ti treba da te neko ponižava da si otkačena, da si se zaljubila u nekog tamo koji je urušio totalno i sebe i nju. On nema nameru da se popravi, to vidiš. Što, nema k*te još po Srbiji? Ukoliko ti treba nagon, strpi se još 40 dana. Udari taj hormon u glavu. Sve to razumem. Znaš kako je Zorki i meni, pokidasmo se ovde - rekao je Duško.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon što su Zorica i Duško otišli, Andrijana je nastavila da priča sa Zoranom o Filipu i Mariji Ani.

Ja sam iskreno verovala u to da je to drugačije. Da je onako kako treba da bude. Mislila sam da će nešto da se desi. To što si ti takva, hraniš neke ljude koje ne treba da hraniš. Meni je smešno da neko kaže da je ona dobra riba. Ona meni nije ni r od ribe. Glumi nešto tu. Precenila se malo više, a očigleno je došla i ona da igra igru - govorila je Andrijana.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Filip Đukić

#Zorana Stefanov

'