AKTUELNO

Viktorija oživela stara vremena.

Pevačica Andrijana Radonjić danas je plakala zbog nastupa na "Zadrugoviziji 2", dok je ona lila suze tešio ju je otac Duško, a tom prilikom opsovao je svoju ćerku o čemu više možete pročitati klikom na ovaj link.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Andrijana je želela da nastupa sa svojim novim emotivnim partnerom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim često u poslednje vreme zna da razmenjuje nežnosti. Kako je Veliki šef poslao pismo u kome je jasno do znanja dao ukućanima da nema promena grupa, Andrijana je večeras nastupala sa Viktorijom kako je i izvukla Miljana Kulić, ranije.

Ove ukućanke pevale su pesmu Josipe Lisac, a dok se pripremala za nastup Viktorija je često u negativnom kontekstu pričala o ovoj pevačici. Bez obzira na to, ona je dala sve od sebe da zablista na ovoj velikoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je uočio njen trud i nezaboravan talenat koji Viktorija ima, a Maca je među prvima dodelio pohvale.

Bravo! U principu, svaka čast! Odlično, meni ima nekog života, kao da sam u nekom kabareu i sjajna ekipa, to je lepo smišljeno i čestitke za izbor. Hvala vam! - rekao je Dragan Marinković Maca.
Ja volim Josipu Lisac, jako mi se sviđa ovo izvođenje, ona je uvek bila specifična. Osim teksta što niste znali, pesma mi je okej kao i imitacija, ne mogu da kažem da je promašaj - rekao je Karamela.

Foto: TvPink Printscreen

Teško je sa njom izdominirati na sceni, njen glas je fascinantan - kratko je komentarisala Maja Nikolić.

Kako je izgledao sedmi nastup na drugoj "Zadrugoviziji" pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K./ K.R.

#Andrijana Radonjić

#Snežana Mišković Viktorija

'