AKTUELNO

U duhu praznika!

Veliki šef danas je zvao svoje stanare koji su u emotivnoj ili prijateljskoj vezi, kako bi se kucali jajima koja su farbali u petak. Prvi su to učini Sara Reljić i Vojke Đans. Reper je polupao jaje svojoj devojci, nakon čega je ona isto morala da uruči reperu.

Foto: RTV Pink

Daću mu sve svoje što treba da mu dam - kroz smeh je izjavila Sara Reljić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Posle ovog para u Rajski vrt su stigli Luna Đogani i Slobodan Radanović. U ovom kucanju jajima, pobedio je pevač, koji se samo nekoliko minuta pre ovoga, zaneo sa svojom devojkom u sobi za izolaciju.

Foto: RTV Pink

Svoja jaja za kucanje, doneli su i Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, a pobedu je odnela pevačica, koja je bila presrećna dok njen momak nije skidao osmeh sa lica. Posle njih sam je u Rajski vrt došao Miki Đuričić, koji se prvo sam sa sobom kucao jajima, a zatim mu se pridužio Bora Santana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tomislav Panić i Mina Vrbaški takođe su se kucali jajima ispred Drveta mudrosti, a pobedu je odneo maneken. Ova ukućanka zatim je obavestila svog bivšeg momka Nemanju Đerića Đeksona i Andriju Radonjić da je potrebno da odu u Rajski vrt. U kucanju jajima pobedila je Andrijana, kao i Sanja Stanković koja se nakon ovih ukućana kucala u Vrtu sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ovonedeljni vođa Miljana Kulić i njena omiljena osoba Marko Miljković, takođe su uzeli svoja uskršnja jaja i kucali su se istima u Rajskom vrtu, a bolji je bio Marko Miljković. Dve najbolje rijaliti drugarice Ana Korać i Kristina Kockar, isto su učinile, a bolja je bila Kija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Imaš dve žene, sedi ovde! - rekla je Zorica Marković Dušku Radonjiću.

Jajima su se kucali i Gordana Džehverović, Zorica Marković i Duško Radonjić, a među njima bolja najbolja je bila Gordana. Bane Čolak, Nadežda Biljić i Marija Ana Smiljanić su isto učinili, a pobedu je odnela Nadežda.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Iako je mislio da će biti bolje od nje, ipak tako nije bilo, jer je Zorana Stefanov uspela da polupa jaje Filipu Đukiću, dok je isto učinio Žuti kada se kucao sa Dragicom Janičić. Viktorija, Milica Dugalić i Tanja Jovićević su se takođe kucale, a najbolja je bila Viktorija.

Foto: RTV Pink

Veliki šef obezbedio je nagrade za sve pobednike u kućanju uskršnjim jajima, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta. Nagrada u vidu čokolade, koju je želela, obezbeđena je i Maci Diskreciji koja je u Rajskom vrtu čestitala svima koji slave Uskrs.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'