AKTUELNO

Čolakov najbolji drug potvrdio ovu informaciju.

Ljubavni trougao Bane Čolak, Nadežda Biljić i Marija Ana Smiljanić sve više intrigira javnost. Bane i Smiljanićeva su od pre nekoliko dana novi par u Beloj kući, iako oni demantuju da se između njih bilo šta desilo. Čolak je pre toga prekinuo svoj odnos sa Nadeždom sa kojom je bio veoma blizak ali i intiman ispod pokrivača.

Jedno od pitanja gledalaca prethodne večeri bilo je upućeno upravo Mariji Ani a glasilo je "Da li ti se svideo Banetov poljubac".

Foto: TvPink Printscreen

Bane i ja nismo u vezi. On mene niti muva niti bilo šta. Poljupca nije bilo, kamere su to videle i snimile. Osećam veliku netrpeljivost od strane Nadežde, jako joj zameram što neće da prizna svoje emocije prema Banetu. Ja bih se i povukla ako bi ona to priznala. Da me voli ne bi me nazvala pogrdnim imenima. Naelektrisana je konstantno. Volela bih da iskreno prizna i sebi i drugima da oseća prema Banetu nešto više od prijateljstva - rekla je Smiljanićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U celu priču se ubacio Banetov najbolji prijatelj u rijalitiju Bora Santana koji je naveo da su se Čolak i Marija Ana zaista poljubili.

Nepravda je učinjena prema Nadeždi, jer je sa njom bio dva meseca, odnosno imali su se*s a nisu se ljubili, dok se sa Marijom Anom već poljubio iza govornice i uradio taj intiman čin. Bane Mariju Anu voli na neki način, sviđa mu se i taj poljubac se desio, i to jako dobar poljubac, znam to iz pouzdanih izvora - izneo je svoje mišljenje Bora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Janjuš je DISKVALIFIKOVAN i mora da plati ovu sumu novca, a evo koji zadrugar je NAGRAĐEN! (VIDEO)

Ovo je veoma povredilo Biljićevu, a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

'