AKTUELNO

Nije im svejedno!

Veliki šef je danas poslao pismo zadrugarima kako bi im saopštio šta im je novi zadatak. Oni su se odmah okupili oko stola, a Miljana je, kao vođa, pročitala pismo:

Dragi zadrugari, vreme je za izazov. Neka se prijavi sedam zadrugara koji žele da odgovore na izazov Velikog šefa. Kada se prijavite, vođa neka glasno izgovori njihova imena da ne bi došlo do zabune ko je izabran.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je izabrala Minu, Zoranu, Boru, Miljanu, Anu, Sanju i Baneta. Odmah posle toga je stiglo još jedno pismo, a u njemu i nova pravila:

Dragi zadrugari, sada će svako od sedam dobrovoljaca izabrati još četvoro za svoj tim. Oni su vođe timova, kapetani. Dakle, sedam timova sa pet takmičara. Nakon što se podelite, izaći ćete napolje. Pored bazena su nameštene stolice i sve što je potrebno za igru. Kapetan treba da stavi slamčicu u usta sa gumicom, a ustima treba da se prebacuje od jednog do drugog bez ruku. Kada se gumica vrati do kapetana, krug je završen. Ko skupi više gumica, biće pobednik - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE ĐEKSONOVA ČETVRTA PO REDU KUJA! Mina Vrbaški priznala da joj je TEŠKO, pa oplela po Andrijani (VIDEO)

Kako su se zadrugari dogovorili i kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'