AKTUELNO

Uspeo je da je stavi ispod "jorgan" planine!

Filip Đukić definitivno je zadrugar koji može da se pohvali da je vodio ljubav sa devojkama na najzanimljivijim mestima. Njegovoj kreativnosti nikad kraja kada su u pitanju ljubavne avanture.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon što je imao vrelu akciju sa Marijom Anom Smiljanić na krovu štale u rijaliti programu "Farma" koji se ranije emitovao na Televiziji Pink, Filip Đukić je svoje ljubavne avanture nastavio i u "Zadruzi", pa su tako upravo Marija Ana i Filip pre nekoliko nedelja imali intimne odnose, između ostalog, u šanku u pabu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Međutim, Filip je ovoga puta odlučio da promeni devojku, ali i smislio novo mesto na kome će voditi ljubav pred kamerama "Zadruge". Naime, Đukić je zajedno sa Zoranom Stefanov večeras otišao u Rajski vrti i pored Drveta mudrosti imao akciju ispod pokrivača, na zemlji.

O Bože! - izjavila je Zorana u toku zanosa sa Filipom.

Foto: RTV Pink

Ćuti! - bio je kratak Filipov komentar.

Nakon nekoliko minuta oni su nastavili da razgovaraju, ali i da razmenjuju nežnosti, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta. Podsetimo, Zorana i Filip imali su akciju i u ranim jutarnjim satima, nakon žurke, ali u pabu. Tom prilikom pevačica se izvinjavala svojoj majci.

Autor: S. Kuvekalović

#Filip Đukić

#Zorana Stefanov

'