AKTUELNO

Otvorila dušu, pa priznala koliko se razočarala.

Sara Reljić nije od onih zadrugarki koje često pokazuju svoje slabosti, ali prethodne noći dogodilo se upravo to. Ona se požalila Dragici Janičić na situaciju koja joj ne da mira.

Naime, Sara je pre nekoliko dana imala žestok verbalni okršaj sa Milanom Miloševićem, koji je tom prilikom rekao da Reljićeva, ukoliko ne uspe u muzičkoj karijeri, uvek može da se obrati svojoj drugarici Maci Diskreciji kako bi je uvela u posao.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je Pinkovu zvezdu veoma zabolelo, pa je odbila da dođe na njegov rođendan. Međutim, kada se cela situacija stišala, Sara se osetila izdano od strane pojedinih zadrugarki.

Znaš koliko sam razočarana, ne mogu da ti opišem. Ljudi uz koje sam ja bila uvek, meni danas nisu prišli, Sanja, Zorana. Zorana mi ceo dan nije prišla, zato što će da je osude zadrugari. Sve mislim da se nisam vezala za nekoga, ali se opet razočaram. Da li je moguće da sam ja opet sebi dozvolila da se vežem za nekoga? Čitav život mi je tako i stalno sebi govorim "nemoj da se vezuješ, razočaraćeš se, ne treba ti to više" i opet. Kad si sa nekim šest meseci, kad se družite stalno - govorila je Sara Dragici.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG IZBORA VOĐE! Bebi Dol teška srca priznala: Sa nevericom sam slušala kako me Viktorija napada! (VIDEO)

Janičićeva je pokušala da joj skrene misli na neku drugu temu, ali to pevačici nije previše pomoglo, pa je nastavila da bude tužna.

Ceo razgovor Sare i Dragice u garderoberu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragica Janičić

#Sara Reljić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zorana Stefanov

'