AKTUELNO

Tvrdi da joj niko nije rekao: "Hvala!"

U nedelju uveče Bebi Dol je, odlukom publike, napustila najgledaniji rijaliti program "Zadruga", nakon što je ona dobila najmanji broj glasova. Izbačeni ukućani biraju ko će biti vođa zadrugarima narednih sedam dana, a ovoga puta pevačica se odlučila da to bude Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Trudnica je u okviru svojih aktivnosti na ovoj poziciji jutros podelila budžet za naredne dane, nakon čega su se mnogi naljutili na nju, jer im se nije svidelo kako je ova ukućanka raspodelila novac.

Ja nikome nisam dala 500 dinara, a po pismu da se poštovalo, 12 zadrugara bi trebalo da dobije po 500. Iz tog razloga sam spojila srednji i najmanji, jer znam da sa 500 dinara možeš samo d*pe da obrišeš! Niko nije došao i rekao: "Hvala Miljana što nas nisi ostavila sa 500 dinara!", nego se svi bune, a 12 zadrugara je dobilo po 500 dinara! - govorila je Miljana Kulić o svojoj raspodeli novca.

Foto: RTV Pink

Svoje mišljenje o Miljaninoj podeli novca izneli su i ostali ukućani na sastanku koji su organizovali. Na ovom sastanku nisu bili prisutni Luna Đogani i njen oženjeni dečko Slobodan Radanović koji su u tom trenutku spavali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Eto Miljana, uvek se nađe neko ko se ljuti! Ja govorim da si ti dobar čovek, mogu samo da te mrze! Ja ti čestitam i mislim da ćeš ovu nedelju super izgurati. Toliko - rekla je Saška Karan.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'