AKTUELNO

Bila je ushićena.

Nedelja popodne je u Beloj kući rezervisana za pitanja gledalaca. Ovog puta produkcija je odlučila da stanovnike Bele kuće iznenadi uključenjem gledalaca koji su komentarisali učešće svih zadrugara.

Foto: Printscreen Youtube

Milionski auditorijum svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući. Nekoliko gledalaca se uključilo uživo i uputili su pohvale na račun Saške Karan.

Pozdrav za sve zadrugare. Veliki fan sam Saške Karan, gledao sam je u svim rijalitijima, ona uvek kaže šta misli. I voleo bih da otpeva neku pesmu. Nadam se da će biti prilike posle rijalitija da dođete na neki moj nastup. Kada se oporavim, pokloniću vam jednu pesmu koju nameravam da snimim. Cela moja porodica vas podržava i moja baka vas gleda stalno - rekao je prvi gledalac.
Dobar dan, ovde veliki fan Saške Karan. Mogu reći da je Saška jedna od najiskrenijih osoba u Zadruzi - rekao je drugi gledalac
Pozdravljam sve zadrugare. Moj favorit je Saška Karan, ona je pravedna za razliku od ostalih ukućana - kaže treći gledalac.

Foto: RTV Pink

Pozdrav za gospođu koja se javila i drago mi je da vam se dopada moja iskrenost. Ja sam neko ko je takav kakav je, ko me voli voli me. Isto tako volim i one koji me ne podržavaju. Bila bi neiskrena kada bih rekla da mi sve ovo ne prija. Pozdrav za sve fanove koji su me pratili kroz sve rijalitije - bila je ponosna Karanova.

Foto: Printscreen Youtube

Iako zadrugari ne znaju da je u toku prvoaprilska šala, ostaje da saznamo kako će pevačica reagovati kada sazna da su se gledaoci našalili sa njom.

Pročitajte još: RASKOŠNA POZADINA U PRVOM PLANU: Sanja se presvlačila i VRCKALA, jačem polu NEĆE BITI DOBRO! (18+ VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'