AKTUELNO

Ponavljaju ovu grešku skoro svakog dana.

Iako je već svima dobro poznato koja su osnovna pravila života u Beloj kući, zadrugari nikako da se opamete i ispoštuju ono na šta su se obavezali ulaskom u najluksuzniji rijaliti u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno od osnovnih pravila Zadruge jeste da nakon muzike za razbuđivanje, zadrugari moraju ustati i spremiti se za prvo pismo Velikog šefa. Kako i ovog jutra pojedini nisu ispoštovali ovo, stigla je kazna.

Zadrugari, doneli smo odluku da zbog kršenja pravila i spavanja u toku dana budu kažnjeni Bane, Maca, Marija Ana, Luna, Vojke, Mina, Toma, Nadežda, Zorana, Đekson, Sara. Učesnici koji imaju honorar kažnjeni su iznosom jednog nedeljnog honorara, oni koji nemaju honorar kažnjeni su sa po 30.000 dinara. Osim ovoga rekli bismo da vođa nije razdelio poslove zato se odmah dogovorite ko će da čisti koji deo imanja - pisalo je u pismu koje je pročitao ovonedeljni vođa Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marija Ana se ponovo posvađala sa Filipom pa izmislila da joj je priznao seks sa Kijom. Filip: Devojko ti si psihopata!!!

Pojedini kažnjeni ukućani nisu odreagovali na ovu kaznu pa su i nakon čitanja pisma nastavili da spavaju.

Kako je sve izgledalo i kome je Milošević podelio zadatke, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'