AKTUELNO

Odvojiće od usta kako bi odobrovoljio vojsku.

Večeras je u Zadruzi počeo specijalni nedeljni zadatak. Zadrugari su postali vojnici a njihov general je Miki Đuričić. Pčelar iz Kupinova je Drvu mudrosti ispričao prve impresije o novom položaju.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam se generalski. Bilo je već malih opstrukcija na početku, ali još bolje, koga nema bez njega se može. Veliki šef želi od nas da napravi ljude koji nisu štrokavi i prljavi. Nadam se da su skontali da je ovaj zadatak napravljen da bi uveli tu normalnu disciplinu. Ovaj zadatak je mogućnost da postanemo normalni i disciplinovani ljudi. Nadam se da ću imati svoje pomoćnike, majora, desetara. U jednom trenutku sam hteo da odustanem zbog persona Kulić, Gazivoda Karan i Nurkić. Nemam ja baš neki autoritet ali se nadam da će makar oni ljudi koji su me izabrali raditi i pomagati. Ja ću ih podmićivati, pripremio sam neke nagrade. Ja disciplinovano svoje greške pravim, nema nikad da omašim. Jako sam disciplinovan što se mene tiče. Zna se kad jedem, kad spavam, kad ustajem - rekao je Miki u Rajskom vrtu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UČESNICI ODLUČILI: Zadrugari skoro jednoglasno proglasili NJU za najbolju HIGIJENIČARKU! (VIDEO)

Drvo mudrosti odmah je imalo zadatak za novoizabranog generala, koji je on sa oduševljenjem prihvatio. Miki je dobio instrukcije da organizuje zabavu za vojnike i to u vidu tombole.

Može, sad ću odmah da organizujem sve, imam i nagrade - prihvatio je Đuričić i odmah krenuo da priprema poklone.

Kako je izgledao Mikijev razgovor sa Drvetom mudrosti, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'