AKTUELNO

Mnogima je ovo pitanje ostavilo najjači utisak!

Poslednje pitanje za ukućane danas stiglo je od Draginje Radanović, majke Slobodana Radanovića koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred kamerama ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" sa Lunom Đogani.

Foto: TV Pink

Pitanje za Mikija, da li bi bio Slobin menadžer? Pitanje za Tanju, da mi nabroji tri vrline i tri mane za Slobu Radanovića. Pitanje za Slobu, da li planiraš kada izađeš da radiš ili si planirao malo da se odmoriš? - bila su pitanja Draginje Radanović.

Foto: RTV Pink

Mislim da je Sloba pokazao ovde da ima izvanredne glasovne mogućnosti i da će sam od sebe imati posla, što mu želim. Sloba je stvarno jedan korektan momak, dobro peva. Ne planiram da se bavim menadžerskim poslom - rekao je Miki.

Foto: RTV Pink

Tanja Jovićević istakla je da joj je teško da odgovori na ovo pitanje, kada su mane sina Draginje Radanović u pitanju, s obzirom na to da ima visoko mišljenje o pevaču koji je u novoj ljubavnoj vezi.

Što se tiče vrlina, Sloba zna da mislim sve najbolje, jer on zna da ga ja smatram za prijatelja. Mislim da je odan, požrtvovan, pošten, vredan, iskren. Što se tiče mane, ne mogu mu tražiti mane, ali mogla bih da kažem da sebi dozvoljava da ga iznerviraju neke stvari, a ne bi tako trebalo - izjavila je Tanja i dodala:

Foto: RTV Pink

Ja mu lično zameram što nema više vremena da se posveti muzici, a treća mana je kada su rekli da nije dovoljno muževan, ali mislim da svaka žena koja dozvoli svom muškarcu da bude pravi muškarac prema njoj, to može i da očekuje - iznela je svoje mišenje Tanja.

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović zahvalio se svojoj cimerki na lepim rečima koje je o sebi čuo, a zatim rekao šta planira nakon što izađe iz rijaliti programa "Zadruga" i odgovorio mami na pitanje koje mu je postavila.

Planiram da se odmah aktiviram kada izađem, da se okrenem pozitivnim ljudima i da se okrenem onome što volim, a to je muzika. Planiram odmah da se posvetim poslu i radu - rekao je Radanović.

Autor: S. K.

#Draginja Radanović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'