AKTUELNO

Svi su strepeli zbog onoga što piše u njenim beleškama.

U toku prethodne nedelje Milica Dugalić i Gordana Džehverović bile su higijeničarke. One su imale zadatak da vode računa o tome ko ne čisti za sobom i da sve zapišu kako bi Velikom šefu podnele detaljan izveštaj.

Sada neka ovonedeljne higijeničarka Goca i Milica iznesu svoja zapažanja o tome ko pravi najveći nered u Beloj kući - pisalo je u pismu Velikog šefa a onda su njih dve iznele svoje beleške.

Foto: TvPink Printscreen

Maca je odbila da skloni iskorišćene sudove i escajg. Viktorija je zaboravila da obriše brašno sa stola. Luna i Sloba su obrisali kupatilo. Nadežda je ostavila razbacanu šminku. Mina i Toma su sredili sudove posle doručka. Janjuš je ostavio šerpu i tiganj nepoprane. Andrijanina družina nije oprala pleh. Čolak je spremao obrok i nije oprao za sobom. Viktorija je očistila kupatilo ali nije oprala tanjir od doručka. Janjuš je ostavio svo posuđe koje je isprljao. Gordana je očistila frižider. Filip nije oprao svoje sudove, kao ni Đekson. Maca je skuvala kafu u tiganju. Janjuš sprema hranu, Miljana i Saška su jele i nisu oprale sudove za sobom. Đekson nije oprao tanjir, Sara je oprala sve - pročitala je Milica svoja zapažanja.

Foto: TvPink Printscreen

Uglavnom ste se potrudili da ispoštujete, ne znam da li je to zbog mene, ali su se stvarno potrudili. Određeni broj zadrugara ne želi da pere sudove i stoji pri tome do kraja. Potrudili su se da bace makar ljuske od krompira. Ana ne pere sudove iako je kuvala sutlijaš. Nadežda jede i ne pere sudove za sobom. Bacaju gaćice po kupatilu i nikad ne operu kupatilo za sobom, svi komplet. Đekson i njegova ekipa ostavlja sudove ponovo. Miljković jede i ne pere sudove. Kupatilo u lošem stanju, puše i ostavljaju pikavce. To je standardna ekipa. Ostavila sam vam plastičnu flašu da u nju ubacujete pikavce a vi ponovo tresete pepeo pored a pikavce bacate u ćošak. Kija i Ana ne peru sudove za sobom, one su standardne. Ana, Kija, Zorana, Marija Ana, Nadežda, Đekson ponovo ne peru sudove za sobom. Sloba ne voli da pere taginje ali sudove je oprao za sobom - nadovezala se Goca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISTINA IH ZABOLELA! Kija iznela činjenice o tome šta zakon prepoznaje kao pedofiliju, Džehverovićke se OSETILE PROZVANO i zapretile joj: ZAGORČAĆEMO TI ŽIVOT! (VIDEO)

Mnogim zadrugarima nije bilo pravo zbog ovih prozivki higijedničarki a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Milica Milisavljević Dugalić

'