AKTUELNO

I Bebi Dol želela da čisti sneg!

Nakon buđenja uz operu, stanarima rijaliti programa koji obožava Balkan "Zadruga", stiglo je pismo Velikog šefa. S obzirom na to da ima dosta snega i na najpopularnijem imanju ukućani će morati da ga očiste.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, s obzirom na to da je sneg napadao, morate se potruditi za čišćenje, jer nema smisla da vaš mali grad bude zatrpan. Vođa će odrediti sada deset zadrugara koji će danas biti žaduženi za čišćenje, a oni će odmah početi sa poslom. Lopate su pored kapije - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Po završetku čitanja pisma ovonedeljnog vođe Tomislava Panića, Bebi Dol digla je ruku sa željom da čisti sneg koji je napadao. Toma je imenovao prvo sebe, a zatim i Mikija Đuričića, Slobodana Radanovića, Duška Radonjića, Anđela Rankovića, Marka Miljkovića, Milana Miloševića, Boru Santanu, Marka Janjuševića Janjuša i Vojketa, a ovim stanarima pridužili su se i Đekson i Bane Čolak.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Eto vežbe, eto teretane! - govorila je Saška Karan dok je gledala svoje cimere kako drže lopate u rukama i čiste sneg koji je napadao u velikoj meri proteklih dana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Lepi Mića rekao je kako će on proveravati kako teče čišćenje, dok se lopate prvi dohvatio Miki Đuričić. Kasnije u toku jutra stiglo je pismo koje je podsetilo zadrugare da se niko nije setio da očisti i kazino, u koji su zatim otišli Marko i Saška kako bi ga očistili, a tako su našli i nešto što ih je previše obradovalo. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'