AKTUELNO

Ugovorili upoznavanje?

Sara Reljić je jedna od retkih ukućanki koja ima korektan odnos sa Macom Diskrecijom, pa je sa Borom Santanom iskreno popričala o njegovom ponašanju prema njoj. Ukućani Bele kuće su imali prilike da čuju njihov razgovor, a evo šta su povodom toga prokomentarisali glavni akteri.

Foto: Printscreen Youtube

Ispalo je kao da ja nju muvam. Misli da ja pravim ljubomornom Macu. Ja bežim od devojke, žargonski kažem da bih joj oči iskopao. Po mom mišljenju Sara treba da upozna Macu sa bratom, pa da joj bude snajka - rekao je Bora.

Ova njegova izjava je veoma zaintrigirala sve ukućane, a Pinkova zvezda je imala i odgovor na ovu konstataciju. Zbog onoga što je rekla, Maca nije skidala osmeh sa lica.

Foto: Printscreen Youtube

To je ispalo kao da on mene muva, nisam rekla da je tako. On meni priđe, pa kao:"Sarice, šta radiš, kako si?". Ja njemu sklonim ruku, to ne mora da znači da on mene muva. Ja mislim da je moj brat zauzet. Videćemo kad izađe, što da ne. Kada je on bio tu, Maca je rekla da je on dobar frajer, on je rekao da je slatka. Moj brat se ponaša prema ženama kao princezama na zrnu graška, a ne kao prema kripama.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Gledaoci OSULI PALJBU po Slobinoj i Luninoj vezi: Ona izvlači iz njega ono najgore! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'