AKTUELNO

Takmičar je do detalja obrazložio zbog čega se njegovo ponašanje odjednom promenilo.

Ognjen Amidžić je večeras posetio zadrugare i odradio intervju sa Markom Miljkovićem, koji je definitivno obeležio prethodnu nedelju svim svađama.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste žestoka svađa između njega i Jovane Tomić Matore, a on je u intervjuu do detalja objasnio šta je pravi razlog koji je doprineo baš toj nezgodnoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Razlog je što ih boli istina. Matora kada je došla na vođstvo mene je pečatirala na nekom spisku, što za mene nije validno. Ja neću da perem sudove, neću da ima neko autoritet nada mnom. Nastala je ta frka oko sudova. Krenuo je revolt svih zadrugara. U jednom trenutku Matora je napravila spisak da je ona na rasporedu od 17 -20h, a nije bila. Kad sam ja to rekao, ona je skočila i udarila me. Žensko je, ovolicka, kako da je udarim. Ni sad mi se nije izvinila, a poznajem Matoru više od tri, četiri godine. Pukla je, nije mogla da podnese istinu. Svi ispštovali spisak, Matora nije. Zabolela je istina. Kada neko osporava moje stavove i moj rad, ja ću vrlo rado da ih gađam u centar. Baš sam u šoku. I posle tri, četiri sata nije našla za shodno da kaže "Izvini". Ja mogu da otvorim sve karte i pokažem kakva je ona - rekao je Marko.

Osim toga, Marko je žestoko odbrusio i Slobi Radanoviću zbog toga što mu je u lice rekao da je neiskren prema nekim ukućanima.

Foto: TvPink Printscreen

I sa Slobom je bila ista situacija. Pokažeš im kakvi su i ko su i njih boli ta situacija. Došlo je pismo da se kaže koja osoba ne sme nekome da kaže sve u lice. Došlo je do konflikata između njega i Milice. On joj persira, pa kaže "baba se*o". Nije tu bila samo "baba se*a". Ja nisam mogao da to ne prokomentarišem - rekao je vidno iznerviran Marko Miljković.

I za kraj, takmičar je priznao da je samo bio izrevoltiran njihovim stavovima i da je to najčešći razlog zbog kog je tako burno odreagovao:

Malo mi se skratio fitilj, ali ne mogu da to gledam. Neke stvari ne mogu da podnesem. Dosta ljudi prećuti neke stvari. Ja mogu svima da kažem u lice šta mislim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: RAZOČARALA SE U SVOJE PRIJATELJE! Ovu KAZNU Matora je dobila zbog nasrtaja na Marka! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'