AKTUELNO

Nose nerazmirice iz drugog rijalitija.

Nova ukućanka Bebi Dol i Saška Karan imaju neraščišćene odnose još iz rijalitija "Farma", pa su negativne vibracije prenele i u Belu kuću i u toku porodičnog sastanka se upustile u manju raspravu.

Kako je pevačica želela da se zahvali na dobrodošlici i prokomentariše kako je zadovoljna trenutnim boravkom u ovom šou programu, Saška je kao po običaju imala komentar i na izlaganje nove cimerke.

Foto: TvPink Printscreen

Mačke beže od Vašeg glasa. Kad Vas čuju beže. Vi stalno upadate u reč svima. Imate problem sa glasovima u glavi - Bebi je pokušavala da ostane pribrana.
Ti si ceo dan išla smišljeno i tražila skalpel. Bila si pijana. Ona je meni prišla sa leđa i haljinu počela da mi seče. Šta bi bilo da sam se okrenula... Bez razloga si mi prišla. Došla si tu da prodaješ moral. Koji biznis, što bih sada bila dva metra ispod zemlje - urlala je Saška na svoju cimerku.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ne prodajem ništa. Vi prodajete cigare na crno - uzvratila joj je ona.

Bebi Dol je bila zgožena onime što je Karanova rekla, pa je skrivala pogled i bila je vidno posramljena zbog ovoga. Pokušavala je ostale ukućane da ubedi da ono što je Saška rekla nije tačno, a ostaje da saznamo da na čiju će stranu zadrugari stati.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IZVEO JE IZ TAKTA, Matora nasrnula na Marka, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bebi Dol

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'