AKTUELNO

Ljubav pobeđuje.

Sloba Radanović i Luna Đogani su ušli u raspravu nakon saznanja da će pevač gostovati sa Kristinom Kockar u emisiji kod Ognjena Amdžića. S obzirom na to da je Radanović bio presrećan kada je ovo čuo, njegova devojka nije bila raspoložena zbog toga.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da su reči podrške i motivacije svih ukućana da se Sloba i Luna pomire urodile plodom, pa je blogerka želela da pokaže svom dečku da je napravila grešku i da se kaje zbog izrečenog.

Ja tebe sve razumem. Isto kao što si ti izgubio živce i ja sam. Nijednog trenutka nisam želela da ti odustaneš, to je tvoja karijera, ti od toga živiš. Ti si meni bitan, ja bih za tebe sve uradila. Ja sve što ovo radim, ja ti ne prebacujem. Sve ovo radim da bih bila sa tobom ceo život. Ne mogu da zamislim da ti i ja ne možemo da budemo zajedno zbog nečega. Moja ljubav prema tebi se nikada neće promeniti. Moja ljubav prema tebi je svakim danom sve jača i jača. Ovo što se sada desilo što će se desiti, moraću da prihvatim. Ja možda više ranije volela i poštovala sebe. Ali kada sam već ušla u sve ovo, onda moram da idem do kraja, ali mi nije lako, moraš to da shvatiš - rekla je Luna Slobi.

Foto: Printscreen Youtube

Ako te neko razume, onda sam to ja. U istim smo go*nima. Ja ne idem u hotelsku sobu, ne idem sa njom da se mirim. Ti si moja i ja sam tvoj. Neću da idem tamo, neću da se ti osećaš loše.  Ti se i dalje svađaš oko nekih stvari na koje ne možeš da utičeš. Ja mogu da ne odem tamo, meni si bitnija ti - pokušavao je Sloba da urazumi svoju devojku.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je shvatila da je previše burno odreagovala zbog ovog saznanja, ali nakon razgovora sa svojim cimerima, grizla ju je savest, pa je poručila svom dečku da je njegova karijera na prvom mestu i da je sve ostalo nebitno.

Hoću da te obučem, da budeš lep k'o lutka, da odeš tamo da izdominiraš, da se smeješ, da otpevaš pesme i da dođeš ovamo i da uživamo u ljubavi i volimo se najviše na svetu - priznala je Luna svoju grešku.

Pročitajte još: Nekome će POTEĆI SUZE, dok će drugi biti ZBUNJENI, njih dvoje večeras ulaze u Zadrugu! (VIDEO)

Njihovo pomirenje možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'