AKTUELNO

Zbog nje će propasti scenario?

Veliki šef došao je do jedne fascinantne ideje, a to je serija pod nazivom "Ljubav na zadrugarski način" koju će zadrugari imati priliku da snime.

Naime, kako je Milan Milošević pokazao svoj humor i duhovitost koji se milionskom auditorijumu svideo, on je dobio šansu da bude glavni scenarista za seriju. On je sa zadovoljstvom prihvatio ovaj izazov, pa je već osmislio i prvu epizodu.

Međutim, pojedinim takmičarima se ova ideja nije svidela, a među njima su bile Mina Vrbaški i Marija Ana Smiljanić.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je on imao ideju da Mina bude hostesa koja se nabacuje klijentima, a da Zorana Stefanov i Filip Đukić imaju glavne uloge, Mina je odbila da pristane na to, a Marija Ana nije želela da se Filip nađe u blizini ove zadrugarke.

Milan je bio i te kako besan zbog ovoga pa je i prokomentarisao njihovo ponašanje za koje smatra da je nedolično zbog nepoštovanja produkcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina neće da bude hostesa, ona bi da bude ku*va, to joj je draže, ona to i jeste. A, zanimljivo skroz ona se kao nabacuje malo, flertuje i to. Marija Ana odustala zato što su Filip i Zorana glavne uloge, neće da ih vidi zajedno uopšte, a to i jeste fora. I tačno se vidi, niko se nije pobunio osim dve osobe - rekao je Milan.

Jovana Tomić Matora nije mogla da veruje da Mina nije pristala na ulogu, pa se u potpunosti složila sa njegovim razmišljanjem.

Foto: TV Pink Printscreen

E, pa to je kad svi misle da su bitni, a hoće do finala i kola - rekla je Matora.

Kakve su bile reakcije ukućana nakon pomenute uloge i šta se na kraju ove kraće rasprave desilo pogledajte u nastavku.

K. R.

#Jovana Tomić Matora

#Marija Ana Smiljanić

#Mina Vrbaški

'