AKTUELNO

Đomla Panamera je izabrao baš nju da bude na čelu Zadruge!

Kako smo i navikli od 6. septembra, kada je na televiziji Pink počeo da se emituje rijaliti Zadruga, koji ruši sve granice gledanosti, svakog ponedeljka bira se novi vođa. Tačnije, izbačeni ukućanin ostavlja pismo u kom se oprašta od svojih cimera i imenuje osobu koja će biti zadužena da sve bude pod kontrolom u narednih sedam dana.

Foto: Pink.rs

Kroz kapiju impresivnog grada nadomak Beograda sinoć je izašao Đomla Panamera. On je kratko bio u rijalitiju, ali, kako je otkrio gostujući kod Dušice Jakovljević nakon izbacivanja, zadovoljan je svojim učešćem. On je dobio priliku da imenuje novog vođu i doneo je odluku da to bude Jovana Tomić Matora.

Dragi zadrugari, volim vas puno, nedostajaćete mi puno, Jovana Tomić Matora je novi vođa - pisalo je u Mlađinom pismu, u kom je pozdravio određene zadrugare.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovana je odmah ustala i preuzela svoju funkciju od Miljane Kulić, koja je bila vođa dve nedelje unazad:

Ja prvo da pozdravim Mlađu, krivo mi je što se tako desilo. Iskreno, znate i sami da sam na ivici živaca, tolerancije, svega, tako da ću se truditi da iskuliram. Ja sam htela ovo nekako da odbijem, ali mi je rekao Vojke ili neko da je to kaznjivo novcem, da je nominacija, odmah bih predala. Ko radi, radiće, ko neće, neće, to je tako bilo uvek. Mislila sam da će biti Bora ili ja, ne mogu da kažem da nisam očekivala zato što je Mlađa najbolji bio sa nama. Odmoriću živce u hotelu. Meni je normalno da dam neki budžet manji ako mi neko ne odgovara, pa da posle nastavim normalnu komunikaciju - rekla je, između ostalog Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON NJU UME DA POSTAVI NA MESTO: Milanova drugarica progovorila o napadima na Macu i njegovom prijateljstvu sa Saškom, PROGNOZIRALA MU PROPAST!

Da li će ovo biti zanimljiva nedelja sa Matorom na čelu Zadruge, videćemo, a šta su njeni cimeri rekli o tome što je ona novi vođa, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Izbor Vođe

'