AKTUELNO

Razlika u godinama nije prepreka njihovoj vezi.

Medijima poznato da je sin Gordane Džehverović, Sava ušao u vezu sa devojkom koja je više od 10 godina mlađa od njega, a to ne krije ni mama Goca, pa je u nekoliko navrata napomenula da je ljubav između njenog sina i devojke sa kojom je on toliko velika da ništa ne može to da ugrozi.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Iako je svima čudno što ona podržava tu vezu s obzirom na razliku u godinama, mama Goca se vodi iskustvom njene majke i oca, a kao argument je i istakla  da i porodica Savine devojke podržava njihovu ljubav i da je on dobio blagoslov za početak te romanse.

Foto: E-stock

On je predavao u toj školi, nije joj bio profesor. On je predavao u toj školi gde je ona bila učenica. Otišao je za Australiju tri meseca preko leta, produžio je vizu na još tri meseca i više se nije vratio u školu i ne predaje. Ta devojčica se zaljubila u njega. Gde god da se pojavio u školi, devojke su se zaljubivale u njega, to nije moglo da se izbegne. Priznala je svojoj majci da je zaljubljena kada je krenulo to da se zahuktava rekla sam da to ne radi s obzirom da je maloletna, da treba da porazgovara sa njenim ocem. On je sutradan otišao kod njenog oca kući i sve rekao. Od tog trenutka otac je dao odobrenje i od tada su krenuli da se zabavljaju. Ta devojka je toliko zrela. Ponekad je zrelija od moje Teodore. Ta ljubav se ne krije, ona je velika, javna. Ako njena porodica podržava tu vezu, ja sam dala u amanet svojoj deci da nikada ne dozvole da jedno protiv drugoga rade i da je jedno drugom budu neprijatelji i da podržavaju vezu ako njihovi roditelji podržavaju - objasnila je mama Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe, ona je dodala da ne bi mogla da podnese da veza njene ćerke ne bude podržana od strane Anđelove porodice. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: Luna IZVLAČI iz Slobe samo ono NAJGORE? ON OTKRIO na šta ga sve ONA PODSTIČE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Sava Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'