AKTUELNO

Bila je uplašena.

Miljana Kulić svojim ponašanjem uvek izazove i pozitivne i negativne komentare, ali i pažnju svih zadrugara. Ona, kao ovonedeljni vođa spava sama u Hotelu "Zadruga", a kada je ušla u Belu kuću, prvo se poverila Milici Dugalić da je tokom prethodne noći imala košmare.

Ja sam sanjala kako obezbeđenje ulazi i režija kaže: "Miljana spava, ubijte je i donesite nam njeno srce". Obezbeđenje kaže: "Razumem, vaša reč je za nas zapovest, nije mi teško". Kada sam ja, Milice, skočila iz kreveta i istrčala napolje u pola devet ujutru. Okrećem se levo, desno, presekla sam se - prepričavala je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Milica je pomno slušala svoju cimerku dok joj je prepričavala ovaj san. Potom je Kulićeva ovu priču ponovila i svim zadrugarima, koji su je utešili rečima da je to samo zbog preopterećenosti situacijom u "Zadruzi".

Foto: Printscreen Youtube

Zbog doživljenog stresa Miljana je sve vreme bila pod utiskom sinoćnog sna i smatrala je da će joj u društvu sa cimerima biti mnogo lakše da ovo zaboravi, pa ni u jednom trenutku nije ostajala sama.

Pročitajte još: NASILJEM SE NIŠTA NE REŠAVA! Jelena Krunić nakon što je izbačena iz Zadruge poslala poruku Nadeždinoj porodici! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Milica Dugalić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'