AKTUELNO

Njeni najbliži zadovoljni su učešćem pevačice u "Zadruzi".

Nadeždi Biljić u toku večeri omogućen je video-poziv koji nije morala da plati. Pevačica se čula sa roditeljima, posle događaja koji se dogodio između nje i Jelene Krunić koja je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Gde si srce naše, heroj naš! Nemoj da se sekiraš! Smiri se! Bila si prava dama, svaka ti čast! Ti si naš borac! Samo napred i glavu gore! Super si bila, pravi si borac! Pravi si heroj! Nemoj ništa da brineš. Ti znaš šta si prošla i da ćeš ti iz toga izaći još jača! Smiri se! - rekla je majka ove zadrugarke svojoj ćerki.

Foto: TvPink Printscreen

A j*bi ga, znaš šta sam prošla! - izjavila je pevačica.

Ovu zadrugarku u nastavku je zanimalo i kako su njeni roditelji, kao i da li se brinu, a odgovor je bio najbolji mogući, s obzirom na to da su joj majka i otac rekli da je sve u najboljem redu.

Foto: TvPink Printscreen

Ma ne, ne sekiramo se ništa! Ništa ne brini! Super si! Manje samo pričaj. Malo manje pričaj sa Janjušem - pričala je Nadeždina majka.

Foto: RTV Pink

Nadeždu je zatim interesovalo i šta njena porodica misli o, kako ga je nazvala, potencijalnom dečku Banetu Čolaku, koji je Nadeždi davao reči utehe nakon situacije sa Jelenom Krunić, a zatim je saznala i da su njeni mama i tata zadovoljni izborom svoje ćerke.

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'