AKTUELNO

Želi samo da zaboravi sve priče u vezi sa Ćazimom Osmanijem.

Odnos između Teodore Džehverović i biznismena Ćazima Osmanija je postao prava misterija za sve gledaoce rijaltija "Zadruga", a vest da između njih dvoje postoji nešto je ponajviše uzdrmao njenu porodicu. Naime, ona je provela dva meseca u Poreču gde je snimila spot za svoju pesmu i boravila na jahti pomenutog biznismena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarima je obelodanjena vest da je Ćazim dao izjavu kakav su zapravo odnos imali njih dvoje, a akterka ove priče je ustala prva da prokomentariše po ko zna koji put šta je prava istina.

Ja sam bila u Poreču, ali sam se najpre družila sam se sa njegovom devojkom, a ne sa njim. Ja njega zaista poštujem. Kada budem izašla videću šta je pričao. Nemam šta da dodam, sa čovekom nemam ništa osim što sam ga upoznala tokom snimanja spota, tamo sam upoznala svog bivšeg dečka, počela da se družim sa njegovom devojkom - objasnila je Teodora.
Ovde si kučko spavala, vidiš - dobacila je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Gordana Džehverović, majka pomenute ukućanke koja je kao jedan od razloga svog ulaska u rijaliti istakla to da želi da razjasni svima šta je prava istina o dešavanjima u Poreču i da se jednom zauvek završi ovaj košmar.

Njemu je to odgovaralo da se priča. To nisu njegove izjave, sve je to montirano. Ja sam se sa njime čula pre nego što sam ušla unutra. Oni su stali na moju stranu i da nikakve izjave nisu davali. Meni je bitno da ja znam sa kim je ona bila. Bitno mi je da znamo mi kao porodica šta je i ko je naša Teodora, nek se piše i dalje - završila je mama Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe, kako su postojale spekulacije da postoji video-snimak koji je Džehverovćka poslala kontroverznom biznismenu ona je to sada demantovala. Otkrila je da se u stvari radi o poruci u kojoj ga je ona pozvala da se pridruži u pabu gde nije bila guzva, jer prema njenim rečima Ćazim ne voli mesta gde je prisutno mnogo ljudi.

Pročitajte još: Kija ŠOKIRANA Gagijevom izjavom, a Luna je sa PONOSOM komentarisala ono što je on rekao o NJENOJ SUPARNICI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

#Ćazim Osmani

'