AKTUELNO

Poslednjih dana, ove zadrugarke su u oštroj svađi.

Anđelo Ranković tražio je danas od svoje devojke da mu nabroji tri učesnika "Zadruge" koji po njoj imaju prljavu dušu. Iako je rekla da to ne želi kako posle sebe ne bi gledala u video-klipovima, Teodora je ipak navela Kristinu Kockar za jednu od osoba za koju ima ovakav stav.

Foto: RTV Pink

Neću da pričam o njoj. Rekla sam šta sam imala. Ko me je razumeo, razumeo je. Ko nije, ne mora! Ja to mišljenje mogu da promenim, verovatno ga neću ni promeniti. Može samo da se pogorša nakon onoga što gledam - rekla je Teodora i dodala:

Foto: RTV Pink

Pored svih ljudi koji su je usr*li ovde, j*bali je u zdrav mozak! Iskuliraću! Samo sam se malo iznervirala. Ja jedina nisam rekla da je ona spavala sa tim Filipom. Ona meni govori da joj uzimam kadar. Iznervirala sam se. Ispada da sam ja ljubomorna na nju - pričala je pevačica.

Foto: RTV Pink

Anđelo Ranković izjavio je da ne može da veruje da se njegova devojka nervira zbog Kristine Kockar. Podsetimo Kija i Teodora poslednjih dana imaju znatno hladniji odnos, a kako je izgledalo sve ovo od jutros, možete pogledati u donjim video-klipovima.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Kristina Kockar

#Teodora Džehverović

'