AKTUELNO

Nikada pre nije imala ovako direktne odgovore.

,,Igra istine" bila je i više nego zanimljiva i pomalo iznenađujuća s obzirom na to da su zadrugari često gubili igru zbog toga što su u par navrata već pričali ispričane priče.

Noćas su ukućani bili toliko kreativni da je nesumnjivo bilo otkriveno još mnogo detalja koja su sasvim sigurno iznenadila sve gledaoce kraj malih ekrana. Jedna od njih bila je i Teodora Džehverović koja je Sanju Stanković ubola u srž kada joj je postavila jedno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Govoriš ovde da ne želiš ništa sa Matorom, da je gledaš samo kao prijatelja, a opet, ovde vidim za stolom dok sedim preko puta tebe da i te kako znaš da izljubomorišeš. Kao za Kaću, ali počela si ozbiljno da pokazuješ neke znake ljubomore, ali mislim da nije sprdnja, a ti opet ne želiš da priznaš ništa?

Iako je neretko pričala o svom životu, kao i o svom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, ovoga puta odlučila je da progovori šta se zaista zbiva između njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, ja volim da je sprdam na taj način jer se loži na to. S druge strane, prošli put kad je Miljana pitala nešto, ja sma rekla ako bih ikad bila sa ženom da bi to bila ona, jer bih volela da imam muškarca kao što je ona. I šta god ona i ja imale ili ne, ja ću to reći onda kad ja budem htela iz razloga što sam ja toliko puta u životu bila povređena od strane prijatelja i momaka i familije...Meni je mnogo drago što misle da sam nadmena i folirant i da sam drvo i da sam bez emocija i sve to, bolje mi je tako. Ona i ja se razlikujemo što ona vama daje ceo svoj život na dlanu i prostor da je komentarišete. Vi znate njenu slabu tačku i sve, a ja sam proračunata i pričam ono što ja hoću da kažem.

Svi su pomno slušali njene reči, a sasvim je sigurno da je Sanja dala jedan sasvim korektan i iskren odgovor. Kako biste i vi prokomentarisali njen stav, pogledajte video u nastavku.

K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

'