AKTUELNO

Pismo podrške za svoju suprugu.

Gordana Džehverović je sakupila hrabrosti da uđe u rijaliti "Zadrugu" kako bi svojoj ćerki Teodori Džehverović pružila punu podršku i suočila se sa svim zadrugarima zbog provokacija na račun Teodorine karijere.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je ostavila svog supruga Seata i sina Savu kod kuće, kako bi pomogla svojoj mezimici da istera pravdu. Njen muž je na adresu radija "Amnezija", koji se emituje svake srede, poslao vrlo intrigantnu poruku.

Foto: Printscreen Youtube

Gocili moj, mnogo mi fališ, brojim dane do tvog izlaska, vidim da radiš kao konj, ali sve razumem. Čuvaj mi naše Anđele, Teu i Anđelka, neka te slušaju i sve će ići po našem planu. Pozdravljaju te puno Sava i snajka. P. S. Mogla bi malo češće pred ranu zoru da skokneš do kupatila. Čekam te i gledam. Kad ne možemo lično, nije ni ovako loše. Svi sada koriste sajber se*s. Tvoj Seat - pisalo je u pismu, čiji je autor najverovatnije Milan Milošević.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo su bile reči podrške za Gocu. A ako je suditi na osnovu pročitanog pisma, ljubav između Gordane i Seata obara sve granice i njihov brak funkcioniše u skladu sa modernim vremenom.

Pročitajte još: AFERA JARAC: Janjuš i Ana POTONULI jer nema NJEGA, pa odlučili da se DISTANCIRAJU jedno od drugog! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'