AKTUELNO

Pokazali su se kao odlični roditelji.

Kao i svake srede na talasima radija "Amnezija" mogli ste da pratite najaktueljnija dešavanja iz Bele kuće, koja su vrhunski dočarali voditelji ovog šou programa Milan Milošević, Bora Santana i muzički urednik Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je definitivno obeležilo prethodnu nedelju jeste dolazak troje jarića u Belu kuću, o kojima su brigu preuzele Ana Korać, Jelena Krunić i Andrijana Radonjić, ali je jedino beba mlade Ivanjičane uspešno odgajena, jer je ona imala pomoć jednog od zadrugara.

Afera jarac i dalje traje. Naša koza se ojarila, donela je na svet tri jareta. To jarence je pripalo da ga čuva i čak je dobila pohvalu Velikog šefa da je ona brižna i da je mnogo pažnje posvetila tom jaretu, ali ona ne bi uspela u tome da nije imala pomoć našeg zadrugara i njenog najboljeg prijatelja Marka Janjuševića - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink

Sve ćemo uraditi što je u našoj moći da vratimo jare na svoje mesto. Nakon što su im oduzeli dete došlo je do pada imuniteta kod oboje. Ana nije ustajala iz kreveta dva dana, mnogi su komentarisali da se pomešao taj virus i njena patnja za jaretom. Sam odlazak jareta je poljuljao njihove odnose - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelji su apelovali da se jare vrati u naručje svojim roditeljima kako bi se njihov odnos poboljšao i kako bi se vratila harmonija u Belu kuću.

Pročitajte još: UMISLILA JE DA JE GAZDA: Miki otvorio dušu i BEZ DLAKE NA JEZIKU rekao šta misli o Miljani, a onda ISKRITIKOVAO Milana! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'