AKTUELNO

Ona je sve ćutke prihvatila.

Miljani Kulić je kao ovoneljnom vođa pripala titula da bude sudija dok je trajala žurka, pa je morala da se odrekne provoda u kome su svi zadrugari mogli da uživaju i sve vreme provede u sudnici. Ona je uprkos naredbi Veliko šefa, na nekoliko minuta prisustvovala žurki kako bi špijunirala svoje cimere.

Foto: Printscreen Youtube

Pored Jelene Krunić koja je bila privedena u sudnicu, na optuženičkoj klupi se našla i Sara Reljić zbog toga što je u toku prethodnih dana bila vrlo neaktivna u Beloj kući, a kada je dobila opomenu od sudije, ona je to demantovala.

Vučete se po kući kao mrtva patka. Mrzovoljni, nenašminkani, spavate za stolom, spavate u krevetu, žalite se na glavobolju, a sada kada je žurka sve to demantujete sve što ste tvrdili do tada. Ja ću morati da vam dodelim jednu od kazni - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je za kaznu zbog svoj neaktivnog ponašanja dobila da se kod spomenika Stivena Džobsa ispriča jedan svoj blam. Sara je rekla da joj treba vremena da razmisli o svom blamu, ali da će ispuniti svoju obavezu zbog načinjenog prekršaja.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PREVIŠE SE ZBLIŽILI OTKAD JE SLOBA U IZOLACIJI? Luna tražila pomoć od Đeksona, on joj se odmah našao! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'