AKTUELNO

Zbog toga što je bio prozvan za jednu od sebičnijih osoba, odlučio je da mnogima promeni mišljenje.

Nemanja Đerić Đekson odlučio je da pokaže pravu sliku o sebi, kada je nakon nekoliko meseci odlučio da mnogima promeni mišljenje o tome kako je on jedan od najsebičnijih osoba.

Naime, ukućani su se složili oko toga da Đekson nerado deli svoju hranu sa svima, što je njega i te kako uvredilo. Želeo je da promeni utisak koji je ostavio širem auditorujumu, pa se tako sam ponudio da sprema večeru, a među počastvovanima bila je i Sara Reljić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Zoranu Stefanov upitao da li bi želela da večera, Mina Vrbaški je zbog toga burno odreagovala, a pretpostavlja se da su to bili samo napadi ljubomore.

Ti si se spustio na nivo petnaestogodišnjaka i ne obraćaj mi se! Ne treba ti drugarica u životu, idi vucaraj se sa njom, to je za mene bolest! Ona samo nije sigurna u sebe, ona se ljuti što mi on sprema palentu, kompleksi! Nemoj da se družiš više sa mnom, jer imaš problem sa devojkom - rekla je kroz smeh Zorana.
Meni to jednostavno smeta i šta je problem? - pitala je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mina, ovog puta veoma grešiš. Ja sam i Sari spremao, sad ću Zorani, a tebe sam isto pitao za palačinke! Bezobrazna si! - rekao je Đekson.

Iako je delovalo kao da je ova rasprava bila samo šala, Zorana je ostala zaprepašćena kada je ugledala Mininu ozbiljnost.

Molim te, reci mi samo da si se sprdala? One noći sam te pitala da li je sve okej, ti si rekla sve je super - pitala je Zorana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nerviraš me, neću da te vidim pored njega i to je to, smeta mi! - priznala je Mina.
Sprdaš ti mene da ne voliš Zoranu? Pričala si da je voliš! Ma daj, danas nismo imali se*s, nismo stigli...a kad se to bude desilo onda će joj biti neprijatno zbog svega što je rekla. Pa, je*em ti žene! - rekao je Đekson.

Ova žučna rasprava nije nimalo potresla Đeksona, jer kako je i sama Zorana navela: ,,Ne možeš da biraš između nas dve, jer nismo isto. Ako budeš birao, ti si za mene gnjida"! Kako je ovaj razgovor izgledao pogledajte video u nastavku.

Autor: K. Ristić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Zorana Stefanov

'