AKTUELNO

Lakše joj je bilo nakon razgovora sa Drvetom mudrosti!

Luna Đogani nakon svađe sa svojim dečkom Slobodanom Radanovićem, razgovarala je u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti o celoj situaciji koja se odigrala danas popodne između ovog ljubavnog para.

Foto: RTV Pink

Danima se osećam loše, malo sam psihički loše. U glavi mi se neke stvari moraju, valjda mi se ovih šest meseci vraća. Skupilo mi se sve što se desilo. Na celu situaciju sa Slobom, koliko sam se izborila za tu priču i koliko sam se naslušala svega i svačega i morala da se smejem, koliko sam se borila da bude pored mene, da bude moj - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Blogerka je u nastavku Drvetu mudrosti rekla i da se u životu nikada ovoliko nije zaljubila, kao trenutno u pevača, kao i da joj je cela situacija sa Kristinom Kockar jako teško pala.

Svima bi bilo teško da budu u prostoriji sa svojim dečkom i njegovom ženom. Onda ti komentari da se oni vole i da treba da budu zajedno. Poneta je da me ne dotiču tuđi komentari, ali ja sam osoba koja sluša tuđe komentare. Iako ne želim da ih slušam, osećam se krivom, kao uljez se osećam! Osećam se kao neko ko je nešto s*ebao! Osećam se loše i to je ono što je u meni stalno - govorila je blogerka.

Foto: RTV Pink

Ja sam sigurna u moju i Slobinu ljubav, ali nekada nisam sigurna ni u samu sebe. Nas dvoje se ne poznajemo u privatnom životu, nismo se nikada družili u privatnom životu. Moje emocije su jake, prejake su, samo sam uplašena! Ne znam šta se desilo, možda zato što sam se uželela porodice. Jednostavno previše ga volim - rekla je Luna.

Luna je u zatim počela i da plače kada ju je Drvo mudrosti pitalo da li želi da razgovara sa nekim i da li ima dovoljno novca za video-poziv.

Foto: TvPink Printscreen

Da! Sa osbom koja mi mnogo nedostaje! To je jedina osoba koja može da me smiri! Tatu nisam čula od početka, ali mama mi mnogo nedostaje. Možda bih volela da čujem i tatu, da vidim kako je on, zato što ga sanjam jako dugo - sa suzama u očima govorila je Đoganijeva.

Nakon razgovora da Drvetom mudrosti, koji možete pogledati u donjem-video prilogu, Luna Đogani platila je poziv i čula se sa svojom majkom, pevačicom Anabelom Atijas koja je sve vreme bila na strani njene i Slobine ljubavi, a u jednom trenutku izjavila je da svojoj naslednici i njenom izabraniku ovih dana traži stan u kome će živeti po izlasku iz "Zadruge".

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'