AKTUELNO

On je najbolja prilika za njenu ćerku.

Mama Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški bila je gost u studiju kod Dušice Jakovljević. Ona je ovom prilikom istakla da podržava vezu svoje ćerke i Nemanje Đerić Đeksona i da bi volela da ga lično upozna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam i rekla da će se to i desiti, da će se pomiriti, nekako njih dvoje mi idu jedno uz drugo, nisu mi isto jedno bez drugog, ja sam za to. Ja bih volela da me Veliki šef omogući da uđem na minut da udjem samo da ga vidim, to mi je velika želja. Ja nemam ništa protiv njega, uvek kažem da je on moj zet i volela bih da ga vidim makar na minut - bila je iskrena Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Minina mama je otkrila da je Đekson uvek bio u mislima njene ćerke, čak i kada je ona bila van rijalitija "Zadruge". Ivana je donekle i naslutila da će po Mininom povratku u Belu kuću njih dvoje obnoviti svoju ljubav.

Mina je non stop pričala o njemu, ja sam znala šta će se desiti kada ona uđe. oboje su nesigurni u sebe i njih. Nju je strah da će on da se pomiri sa svojom bivšom, njega je strah da će ona da se vrati nekom. Po meni su oni budale. Prosto, umesto da uživaju kada su se našli i pobede stvari koje su bile, oni se svađaju oko budalaština - rekla je Minina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se čini da se Đekson istinski zaljubio u ovu zadrugarku, njih dvoje u poslednjih nekoliko dana imaju odnos kao pas i mačka. Ostaje da vidimo da li će njihova romansa uspeti da odoli svim preprekama koje se nađu pred njima.

Pročitajte još: SVI BESNI NA NJEGA: Uzeo im je PARE a ovo je naveo kao RAZLOG! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'