AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, kleveti i podvala koje do sada nisu videli. Bojana Pavlović otkrila je da je sumnjičava povodom određenih čestitiki koje je dobila za rođendan. Anđela briznula u plač zbog njene porodice.

Ja sam već priznala da sam slagala da me Bojana maltretira, ja sam tad bila povređena, ego me je udario i jednostavno me je slagala te neke stvari, namerno sam htela da ukanalim nju da se dodvorim porodici i tako u krug -rekla je Anđela.
Ja njoj samo govorim da uvek priča istinu i da ne priča o nepovezanim stvarima, nikad konkretno ne daje odgovore nego ide izokola. zašto je pravila scenu da sam ja nasilnik a ja nisam uopše bila tu u toj situaciji, ja ne kapiram zašto ima potrebu da radi takve stvari. Ja sa njom uvek raspravim i kažem joj samo da priča istinu, to je jedina stvar koju ja njoj zameram, ovde nije pranje seksualnog opredeljenja već priča nešto što ja nisam. Uvek sam realna i u svojim situacijama i ne razumem njihovo ponašanje i postupke, treba da kaže u lice šta misli -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo je tvoje mišljenje o tvojoj čestitci gde je pisala Ivana? -pitala je voditeljka.
To je jedna moja dobra drugarica i iza toga ne postoji nikakva pozadina. Ja sam se izjasnila po tom pitanju, ta plava čestitka mi deluje kao da je neko posredno to napisao od njenih spolja i poruka koja je poslata je naslovljena sa draga i meni je tu nešto čudno bilo. I da se radi o Anđeli istina je da je ona sve lagala. Meni samo nije jasno da treba da cepam neku čestitku a da ona tu plavu čestitku drži uz sebe i da ne da da se priča o tome -rekla je Bojana.
Naravno Ivana da mi je teško i da mi je loše ali ne mogu da pričam neke stvari koje se dešavaju -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š