AKTUELNO

Hit!

Miljana Kulić otišla je u Rajski vrt kako bi od Drveta mudrosti odala tajnu o njenom trenutnom bolesnom razmišljanju o Lazaru Čoliću Zoli, kao i strategiji kako će ga zaboraviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Hej drvo, kako si? -pitala je Miljana.
Ja sam dobro, kako si ti? -pitalo je drvo.
Odlično, da li bih mogao simpatiji nešto da uradim, pošto mi je prišao za uskrs ali ja nisam za veze. Mislila sam da uradim neki zadatak da dobijem cigarete. Evo mogla bih da ti odam jednu tajnu
Da čujem Miljana ajde, šta imaš da mi kažeš -reklo je drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Plašim se izlaska i da koristim stari broj. Plašim se da me ne pozove Zola i da ne pokleknem ali očekujem da će se to desiti jer mu treba karta za ulazak u rijaliti, a ja pošto ga volim bolesno možda pokleknem, tako da ću da pokidam karticu jer tu nema ni ljubavi ni ničega jer tu nema ni lj od ljubavi i mislim da me nikada nije voleo, samo na početku sam mu bila atrakcija. A kad imaš svoj stav i arogantan si onda te ljudi mnogo više jure, kao što Miona radi. Danas me je i buđola provocirao za starateljstvo, tako isto i skraćeni, eto napravila sam ti retrospektivu svega -rekla je Miljana.
Koliko puta sam čuo sve ovo od tebe -reklo je drvo.
Ne znam šta planiraš da uradim, ja sam ti rekla nove stvari, prvi put si ovo sve čuo od mene, ja hoću sve ovo za druga da obezbedim -dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š