AKTUELNO

Žestoko od samog starta

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Prvi na redu da nominuju su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša ustani na početku, ti si prekršio pravilo Velikog šefa i ovonedeljnog vođu si nominovao i sad moraš nekog novog da nominuješ -rekla je Ivana.
Meni je to lagano. Anđela Šparavalo svakako zbog svega izrečenog. Meni to niko nije rekao , totalno sam zaboravio -rekao je Ša.
Što se tiče ove nominacije kratko ću reći za Lakića, on je sam rekao da je dupljak i da ume da bude kvaran i bezobrazan. On meni ne misli loše i nikad nije bio kvaran prema meni, siguran sam da ni u jednom trenutku nije uradio nešto da ima loše protiv mene. Što se tiče Lejdi, sa njom nisam u dobrim odnosima ali nemam puno loših stvari da kažem. Dosadna je i iritantna, sama je rekla da je takva i svojim prijateljima, ona nije neko ko će da radi zle stvari, totalno imamo kontra mišljenja ali ne bih imao ništa da se uhvatim za nju. Imali smo možda jednu veliku svađu ali ne zameram mnogo. Što se tiče njihovog odnosa kad su se odvojili jedno vreme ni do danas to nije razrešeno zbog čega su prekinuli kontakt, sad kad se ovo sve dešava možda i razmišljam da je drugarstvo počelo da ide u pogrešnom smeru, koliko god pričali da Coki ovo ne smeta mislim da ti isto ne bi trebala da radiš neke stvari, treba da se zapitaš kako bi bilo tebi. Ja ne vidim tu opravdanja, jer vidim itekako neki bliži odnos. Ostavljam Lakića, šaljem Lejdi -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, imala sam juče veću inspiraciju a sad nemam uopšte toliko. Ja sam sa Lakićem dobra ali mu govorim sve u lice, on bi prodao najsvetije zbog popularnosti, njemu nije bitno kako se oseća Coka niti dete on bi ih za pare prodao, tu mogu da ubavim i Lejdi i trebala bi da razmišlja kako razmišlja njegova žena, njihova bliskost mi je preterana. Jutros Lejdi ustaje i obraća se detinjasto Darku kao da nečija veza ne zavisi od nje -rekla je Anita.
Moj odnos sa Lakićem je kul totalno mi se nismo nikad svađali, meni se njegov gest svideo kada nije postavio Mionu i Stanislava u izolaciju, mnogo ga poštujem zbog toga. Mislim da mu se dopala Miona ali ako ćemo iskrenije da pričamo mislim da je to njegova fora bila zbog rijalitija -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š