AKTUELNO

Provokacije pljušte!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Jovana Tomić Matora je skočila na Anitu i Anđela nakon što su je oni spomenuli, te ušli u žestok sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kako komentarišeš to što je Anita primetila da si jako nervozna? -pitao je Darko.
Da ona mene kao ne primećuje a priča kako drmam nogu. On priča da je Goca tu njemu zbog marketinga , odlučila sam da kad me neko pecne da ću svaki put da skačem da ne bude da ne pričaju o meni i da ja stalno napadam -rekla je Matora.
Od cele situacije dolazimo do toga da ona ima neki komični šou, mnogo si napalial ovde i samo čeka da je spomenemo -rekao je Anđelo.
Ne mogu očima da je gledam, mnogo mi je iritantna. Mislim da je ovde najveće zlo i bolesnica, ona mene i dalje voli i ne može da me preboli -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i dalje pokušava da se takmiči sa mnom i priča o nekoj snazi, presmešna je. Ajde smiri se malo, kalma -rekao je Anđelo.
Matora, zovu te na kapiju po terapiju -rekla je Miljana.
Zovu tebe na pivo, vidim da si mi posvetila emisiju danas -rekla je Matora.
Matora je tebi poručivala pesme? -pitao je Darko.
Ma neka poručuje vidim da je ovde poplavela i da se mnogo potresla, meni je blam ovde šta sam sebi dozvolila, ona je moj najveći životni blam -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š