AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Milica Veličković urnisala Mionu Jovanović presmešnim uvredama, nazvala je seljančurom koja pati za Novim Beogradom, Uroš i Ša u komičnom sukobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Mionu smatraš iber seljančurom?
Ona je najgora zato što priča o drugima ovde svašta a sebe ne vidi, po mom mišljenju najveći folirant u kući. Danas je bacila foru da joj je žao što me je vređala jer sam kao trudna, tako da folirant žešći. Ona je isto mislila da je trudna dok se muvala sa novim dečkom, meni je ona smešna da se zezamo sa njom. Možda postanem elitna kad izađem pa mi poraste cena, ali što se tiče nje ona je sa 10 likova povezana sva tako moralna. Ja stvarno moram da se zapitam sa kim se svađam ovde
Devojka prati kakve nokte imam i sve opstalo, znači bolesna je -rekla je Miona.
Pa kad devojka ima stopalo kao krevetac od bebe, mene ne interesuje da komentarišem fizički izgled, ona meni kaže da idem po kanesten ja njoj kažem idi po protezu ona padne u nesvest -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona obožava da me imitira ovde kako hodam kao degenerik neki -rekla je Miona.
Evo opet me vređa, iskompleksirana sto posto, željna je Novog Beograda, to zato što Kragujevac ima stanovnika kao ceo Novi Beograd, ta njena selendra iz koje je jedva izašla.
Ti si nasilnica jedna obična, tukla si dečka -rekao je Ša.
I ti bi bio nasilnik da možeš, ti biješ samog sebe, razbijaš času sam od sebe od besa. On je navikao da ga udaraju devojke, koja fora matorca od 45 godina. To su moje greške iz prošlosti sa matorcima, sa Gagom sam imala orgije i to je to -rekla je Milica.
Kako komentarišeš to što je Miona zabranila Ša da ti daje hleb?
Ja bih i najgorem dao parče hleba ali oni su takvi ljudi, ja ne vidim poentu zašto mi nudi hleb a u dobrim smo odnosima. To što je odbijen muškarac to mu smeta i pozdrav za moje golubare -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š