AKTUELNO

Ponovo u klinču!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Lepog Miću kako bi progovorio o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Mićo ubacivao si se dok su Aneli i Janjuš raspravljali, šta misliš o njihovom odnosu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivicu delim na ovoje, ovo je nemoć, oboje su povređeni i mislim da trebaju da imaju razgovor. Smešno je slušati i njega i nju da optužuju jedno drugu za stvari koje se rade iz ljubavi. Ja sam na Janjuša ljut jer ne može neke stvari da skapira, on svojim ponašanjem dopušta da joj neki učesnici pričaju svašta. Na početku je zovu kraljicom, sad je ku*va. Ona greši što ona ulazi u tu raspravu previše emotivno. Ona na leđima nosi veliko breme, ja ću uvek stati na njenu stranu kada vidim da je napadaju bez razloga. Oni će biti zajedno, jer jedno bez drugog ne mogu - rekao je Mića.
Janjuš je nešto čuo, osetio ili video. On je nešto osetio ili mu se nešto pričinjava. Itekako Aneli ima pritisak sa svih strana, svi smo zaboravili kada joj Maja nije silazila sa grbače. Itekako je Maja njihova tema, a sada kada je Maja u srećnoj vezi sada Janjuš nije neko ko je ostavio trudnu, sada on nije najgori. Sada je Janjuš za nju Jaki, a ona je Maki - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze ima Maja, što ste Maju upleli sada? Ja mislim da Aneli njoj ne treba da vraća - upitao je Janjuš.
Jako je čudno da se Janjuš uopšte ne vređa, on ništa nije radio, a sada je Aneli dno dna - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.