AKTUELNO

Otkrio šta joj zamera!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Aneli Ahmić kako bi progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Janjuše čime je ona tebe uvredila? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ološ, klošar, šljam, smeće, najgori momak u njenom životu. Folirant koji je došao preko nje i Stanije. Da će da me vrati 200e, ako može da mi da čim izađem, da imam da prenoćim - rekao je Janjuš.
Šta si ti meni pričao sve, nabrojaću na prstima i na rukama i na nogama - rekla je Aneli.
Da li je tebe najviše povredilo što te Aneli uporedila sa bivšim momcima i rekla da si ti najgori od svih? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Voliš li Darko trilere, ja volim, ali ovaj još nisam video. Ovaj triler se zove misteriozna brineta. Početak filma se pojavljuje devojka i pronalazi čoveka koji godinama drži u sebi neku ljubav. Ja ulazim na vrata i ugledah je sa leve strane, ja pomislim stvarno ovo Elita, vidim je i od tog trenutka pokušavam dan danas da shvatim da li sam ja normalan? Šta sam ja sebi dozvolio da se od ljubavi na prvi pogled ovo desilo - rekao je Janjuš.
Zbog čega govoriš da je ona tvoj blam? - upitao je Darko.
Kažem joj devojko nemoj to raditi, blamiraš se, ali to je ona. Nije ona taj tip koji bi ja voleo da bude - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sam ja - rekla je Aneli.
Da sam znao da si takva nikad ne bi bio sa tobom - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.